Om mig

FRIA UTTRYCK fritt uttryckt!

Utifrån en vision om det öppna, tillåtande och utforskande konstnärsskapet.

Jag är utbildad kyrkomusiker och kör/sångpedaog på musikhögskolan i Stockholm och Göteborg. Har även gått många fristående kurser inom musikens område såsom perfomance, genrelös sångteknik, gospel, jazz, opera, dirigering och improvisation i syfte att utveckla och fördjupa mitt konstnärsskap och mina pedagogiska färdigheter.

 

Jag har arbetat med sång och musik på olika sätt sedan 1989. Sedan 2015 är jag egen företagare och frilansar som kyrkomusiker och sångcoach på olika ställen i Västra Götandsregionen samt tar emot privatelever i sång och piano och håller kurser i min sångstudio på Masthugget i Göteborg.

@studiono9.se

Jag ger privalektioner i sång eller piano och är ute på olika ställen och har workshops i sång och uttryck. Jag träffar körer som vill få ny inspiration, utvecklas och få  fördjupad kunskap kring sitt instrument, rösten. Jag annordnar även föreläsningar, masterclasses och kurser i sång i min egen sångstudio (Sjömansgatan 9) på vackra Masthugget i Göteborg

 

Har du någon idé där du tror musiken eller sången kan vara en byggsten på något sätt i ett utvecklingsarbete där du finns och verkar så hör gärna av dig. Tycker alltid det är spännande med nya användningsområden där musiken kan vara både primär och sekundär. Hör gärna av dig!

Copyright annalenanordberg@ All Rights Reserved